نماينده ولي‌فقيه و امام جمعه اصفهان گفت: برگزاري جشن سيصدمين سالگرد تاسيس دانشگاه اصفهان نماد وحدت حوزه و دانشگاه است كه خنثي‌گر دسيسه‌هاي دشمنان ايران اسلامي است.
 
آيت‌الله سيديوسف طباطبايي‌نژاد پيش از ظهر امروز در آيين افتتاحيه مراسم سيصدمين سالگرد تاسيس دانشگاه اصفهان با اشاره به تاسيس مدرسه چهارباغ اصفهان افزود: پيش از تاسيس دانشگاه در دنياي اسلام، ‌كار دانشگاه را حوزه‌هاي علميه انجام مي‌دادند و در آن زمان ‌حوزه‌هاي علميه بغداد، ‌مصر، ‌نجف، ‌ايران و در بلاد مختلف وجود داشته كه هم كار پزشكي،‌ رياضي و بقيه علوم به حدي كه در آن زمان‌ها معروف بوده انجام مي‌داده و هم به تدريس مسائل ديني و عقيدتي مشغول بوده‌اند.
وي اظهار داشت: به مرور زمان، احساس نياز به تفكيك و تخصصي شدن علوم وجود دانشگاه‌ها را ضروري ساخت و اين قسمت از آموزش انسان‌ها به مراكز دانشگاهي واگذار شد.
وي با تاكيد بر اينكه حوزه و دانشگاه نام‌هايي است كه انسان‌ها در آنجا به فراگيري علوم مي‌پردازند، ‌تصريح كرد: همواره انسان به علما و دانشمندان مختلف براي پيمودن راه درست نياز دارد و اين در حاليست كه خاصيت انسان هدايتگري است كه هم راه راست را بيابد و هم اين راه را به ديگران هم بياموزد.
طباطبايي‌نژاد جشن سيصدمين سالگرد تاسيس دانشگاه اصفهان را نماد وحدت حوزه و دانشگاه دانست و اظهار داشت: ‌سابقه دانشگاه در ايران و در دنيا كمتر از 100 سال است و چون ما حوزه و دانشگاه را يكي مي‌دانيم، اين روز را سالگرد تاسيس اين دانشگاه اعلام كرده‌ايم و در واقع اين روز جشن سيصدمين سال تاسيس مدرسه علميه چهارباغ اصفهان است.
وي خاطر نشان كرد: داشتن وحدت به معناي اين نيست كه حوزه دروس دانشگاهي را تدريس كند و بالعكس، چرا كه خود دانشگاه‌ها هم داراي دانشكده‌هاي مختلف و تخصصي هستند كه در آنها علوم مختلفي تدريس مي‌شود.
نماينده مردم اصفهان در خبرگان رهبري با اشاره به اينكه تا حدودي بايد حوزه و دانشگاه از علوم يكديگر بهره‌مند باشند، تصريح كرد: اين بهره‌مندي به معناي يكي بودن حوزه و دانشگاه، در كنار هم بودن و دست اتحاد دادن براي توسعه مكتب اهل‌البيت (ع) و استقلال ايران اسلامي است.
رئيس دانشگاه كراچي نيز در اين مراسم اظهار داشت: امروز مراسم مهم تاسيس دانشگاه اصفهان را در اين شهر برگزار خواهيم كرد.
ميرزاد قاسم با تاكيد بر اينكه اين مراسم براي مهم به واسطه تبادل علم بسيار مهم است، اظهار داشت: من هميشه از ديدن دانشمندان خرسند مي‌شوم و از حضور حدادعادل نيز در اين مراسم بسيار خوشحال شدم، ‌چرا كه دانشمندان جهان و مردم پاكستان ايشان را به خوبي مي‌شناسند.
وي با اشاره به اينكه دانشگاه كراچي و دانشگاه اصفهان امروز يك تفاهمنامه را امضا خواهند كرد، ‌اظهار داشت: اين تفاهمنامه در زمينه‌هاي علمي،‌ آموزشي و تبادل علوم مختلف است.
وي خاطرنشان كرد: دانشگاه اصفهان همواره پيشرو در آموزش علوم و فرهنگ بوده است كه در جهان حاضر اين مسئله بسيار مهم است.
قاسم با اشاره به اينكه دانشگاه كراچي داراي يك‌ هزار استاد و محقق است، تصريح كرد: اين دانشگاه داراي قدمت 57 ساله است و مراسم امروز آغازي براي توسعه همكاري‌هاي ميان دو دانشگاه است.
رئيس دانشگاه كراچي با تاكيد بر اينكه الان فرصت مناسبي براي توسعه همكاري ميان دو دانشگاه است،‌ اظهار داشت: بايد اين مراسم‌ها بهانه‌هايي براي گسترش همكاري ميان دانشگاه‌هاي جهان اسلام باشد.
رئيس دانشگاه اصفهان با تاكيد بر اينكه دانشگاه اصفهان استمرار دهنده خط دانش پس از مدرسه چهارباغ بوده است، افزود: اصفهان سابقه علمي ديرينه‌اي دارد كه در آن مدارس مختلفي وجود داشته است.
محمد‌حسين رامشت اظهار داشت: چراغ دانش همواره در مدارس اصفهان و در همه عرصه‌ها روشن بوده است.
در اين مراسم به مناسبت سيصدمين سالگرد تاسيس دانشگاه اصفهان، مدرك دكتراي افتخاري علوم سياسي به سيدحسن نصرالله،‌ رهبر گروه مقاومت حزب‌الله اعطا شد.
شيخ حسن عماده نماينده حزب‌الله لبنان در آيين افتتاحيه اين مراسم به نمايندگي از سيد حسن نصرالله حضور داشت.
رئيس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي،‌ غلامعلي حداد عادل،‌ رئيس دانشگاه كراچي و هيئت همراه، علماي حوزه‌هاي علميه، طلاب و دانشجويان دانشگاه اصفهان حضور داشتند